Haber

Başına kumru kondu, çay içmeye devam etti… O anlar kamerada

Başına kumru kondu, çay içmeye devam etti… O anlar kamerada

Başına kumru konan adam: “İlk önce çaresiz bir hayvanın sığındığını zannettim üzerime ama baktım ortada bir tehlike yok “

ANTALYA Antalya’nın Serik ilçesinde kafeteryada çay içen müşterinin başına kumrunun konduğu anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Başına kumru konan adam, ” İlk önce çaresiz bir hayvanın sığındığını zannettim üzerime ama baktım ortada bir tehlike yok. Hayvan direk benim başıma kondu ve baya bir bekledi.” dedi.

Olay, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesinde bir kafeteryada meydana geldi. Masada otururken çay içen Salim Canbolat’ın başına havadan süzülerek gelen kumru kondu. Başında duran kumrunun durmasına müsaade veren adam, hem duygulandı hem heyecanlandı. Kumrunun havadan süzülerek gelip, müşterinin başına konması ve bir vatandaşın o anı cep telefonu ile kaydetmesi işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

“Yılbaşı bilet alacağım”

İlk anda duygulandığını belirten Canbolat, “Önce çaresiz bir hayvanın sığındığını zannettim. Baktım ortada bir tehlike yok. Hayvan direk geldi benim başıma geldi ve baya da bir bekledi” dedi. Yaşadığı bu enteresan olaydan sonra yaklaşan yılbaşı öncesi katiyetle talih oyunları için bileti alacağını söyleyen Salim Canbolat, “Buraya arkadaşımın yanına ziyarete gelmiştim. Sabahleyin her vakit ki üzere çay içmeye uğradım arkadaşıma durup dururken bir baktım, talih kuşu dedikleri galiba bu kadar kişinin ortasından gelip direk benim başıma kondu. Tabi ki insan o an duygulanıyor. Birinci evvel çaresiz bir hayvanın sığındığını zannettim üzerime lakin baktım ortada bir tehlike yok. Hayvan direk benim başıma kondu ve baya bir bekledi. Yılbaşı da bilet almayı düşünüyordum. Artık kesin alacağım artık. İnşallah eşime dostuma güzel olur. Genelde çok şanslıyımdır” şeklinde konuştu.

“Komik bir imaj oluştu”

Kafeterya sahibi Ramazan Köse, “Bir abimiz vardı sevdiğimiz o da birebir anda bağırıyordu. Herhalde bir şeyler oldu diye çabucak dışarı koştum. Bir baktım bir tane kumru, ağabeyimizin başına konmuş. Hoş komik bir manzara oluşturdu. Yılbaşının yaklaşmasıyla biraz garibimize gitti. Sanki dedik bir umut olur mu diye güldük yani” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu